HET BESTELLEN VAN ONZE KOELE SCHOENEN VIA DEZE WEBSITE GAAT ALS VOLGT:

1. BESTELLEN

Klik op het gewenste model in de webwinkel. Op het bestelformulier dat dan verschijnt kies je de juiste voetmaat. Om je hierbij te ondersteunen kan je via de Voetmaatmeter de juiste maat bepalen. Vervolgens vul je je persoonsgegevens en het afleveradres in. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn voor rekening van Koel4kids. We hebben een kosteloze retourservice voor nieuwe collectie. Anders berekenen we € 4,95,-.

2. BETALEN

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Het BTW bedrag wordt apart vermeld op de factuur die je ontvangt na het plaatsen van de order.

Betalen kan voor Nederlandse klanten middels iDeal, Credit Card of Klarna (achteraf betalen). Voor Belgische klanten middels Bancontact of Belfius.

Betalen met iDeal

iDEAL is een gemakkelijk en snel betaalmiddel voor internet bankieren met ABN AMRO, ASN, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank.

Achteraf betalen

Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.

3. LEVEREN

Wanneer je een bestelling plaatst op een werkdag vóór 18.00 uur, bieden we je bestelling dezelfde dag nog aan bij DHL. Je ontvangt per e-mail van ons een track and trace code om het pakketje te kunnen volgen. Je kunt via de track en trace van DHL het bezorgmoment wijzigen of het pakket laten afleveren op een servicepunt.

RETOURNEREN

Meld je retour aan binnen 14 dagen na ontvangst. Daarna heb je 14 dagen de tijd op een retour terug te sturen. Volg de volgende instructies:

1. Meld je retour HIER aan door in te loggen met het e-mailadres en bestelnummer 

2. Kies de order en klik aan het einde van de regel op details. Vink het artikel aan dat je wilt retourneren + reden van retour.

3. Plaats de schoenen ongedragen in de schoenendoos terug, voeg de delivery note toe en maak de verzendzak goed dicht.

4. Plak het retourlabel van DHL over het oude verzendlabel.

5. Lever het pakket in via een DHL service punt. Bekijk HIER waar een service punt in de buurt is. Binnen 1 week na ontvangst van de retour wordt deze verwerkt. Het retourneren is kosteloos voor nieuwe collectie. Voor afgeprijsde collectie worden € 4,95 in rekening gebracht. Dit wordt verrekend met het terug te storten bedrag. Retouren uit het buitenland kunnen gestuurd worden naar: 

Koel4kids 
Ekkersrijt 1113
5692AD Son en Breugel 

Mochten de schoenen niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunnen deze zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd. 

Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 3 dagen na ontvangst retour, echter uiterlijk binnen 14 dagen. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald. 

Belangrijk: voor meer informatie verwijzen wij naar artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

DownloadModelformulier voor herroeping

KLACHTEN

Wij verzoeken je een e-mail (met eventueel een foto ter toelichting) te sturen naar info@koel4kids.nl. Wij garanderen dat je binnen 2 werkdagen een inhoudelijk reactie krijgt op je klacht (product of onze dienstverlening). Meer informatie over klachten/geschillen, zie: www.sgc.nl 

Let op: de schoenen zijn handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen. De schoenen kunnen daardoor enigszins verschillen van elkaar of van een afbeelding op de website. Wij geven, naast de wettelijke garantie, geen garantie op kale neuzen en ritsen.

GARANTIE 

Een aangekocht product op www.koel4kids.nl valt onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product in alle redelijkheid aan de verwachtingen van de consument moet voldoen. Het product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn bij normaal gebruik. Zie hierboven voor procedure klachtafhandeling.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om je een betere ervaring te kunnen bieden.