HET BESTELLEN VAN ONZE KOELE SCHOENEN VIA DEZE WEBSITE GAAT ALS VOLGT:

1. BESTELLEN

Klik op het gewenste model in de webwinkel. Op het bestelformulier dat dan verschijnt kies je de juiste voetmaat. Om je hierbij te ondersteunen kan je via de Voetmaatmeter de juiste maat bepalen. Vervolgens vul je je persoonsgegevens en het afleveradres in. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn voor rekening van Koel4kids. Binnen de EU rekenen wij 10 euro verzendkosten en buiten de EU 20 euro.

2. BETALEN

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Het BTW bedrag wordt apart vermeld op de factuur die je ontvangt na het plaatsen van de order.

Betalen kan via overschrijving, met Mastercard/Visa, onder rembours (Eur 15,80 plus 1% van het aankoopbedrag voor kosten koper) en door middel van iDEAL. Betalen met iDEAL is een gemakkelijk en snel betaalmiddel voor internet bankieren met ABN AMRO, ASN, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank.

3. LEVEREN

Wanneer je een bestelling plaatst op een werkdag vóór 18.00 uur, streven we ernaar je bestelling dezelfde dag nog bij DHL aan te bieden. Je ontvangt per e-mail van ons een track and trace code om het pakketje te kunnen volgen. Mochten wij niet in staat zijn de bestelling binnen 3 werkdagen te versturen, dan zullen wij je daarvan op de hoogte stellen. Je kan de order dan annuleren of een nieuwe levertijd afspreken.

RETOURNEREN

Retouren webwinkel graag verzenden naar:

Koel4kids vof 
Ekkersrijt 1113 
5692AD Son en Breugel

Mochten de schoenen niet aan de verwachtingen voldoen, dan kunnen deze zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd. Wel verwachten wij binnen 14 dagen hiervan bericht op info@koel4kids.nl. Vervolgens gaarne liefst gebruik maken van het bijgeleverde retourformulier.

De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de afzender en bedragen EUR 6,95 binnen NL met gewone pakketpost. Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 3 dagen na ontvangst retour, echter uiterlijk binnen 14 dagen. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald. Tenzij je ons toestemming geeft om met een ander betaalmiddel terug te betalen. Hier zijn nooit kosten aan verbonden.

Belangrijk: voor meer informatie verwijzen wij naar artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.

KLACHTEN

Wij verzoeken je een e-mail (met eventueel een foto ter toelichting) te sturen naar info@koel4kids.nl. Wij garanderen dat je binnen 2 werkdagen een inhoudelijk reactie krijgt op je klacht (product of onze dienstverlening). Meer informatie over klachten/geschillen, zie: www.sgc.nl 

Let op: de schoenen zijn handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen. De schoenen kunnen daardoor enigszins verschillen van elkaar of van een afbeelding op de website. Wij geven geen garantie op kale neuzen en ritsen.

GARANTIE 

Een aangekocht product op www.koel4kids.nl valt onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product in alle redelijkheid aan de verwachtingen van de consument moet voldoen. Het product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn bij normaal gebruik. Zie hierboven voor procedure klachtafhandeling.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Deze gebruiken wij om je een betere ervaring te kunnen bieden.